Onze partners

Lid worden

Privacy en disclaimer

De Orde van Belgische Landmeters-Experten vzw streeft ernaar u de informatie op deze website op een zorgvuldige en correcte manier aan te bieden. Indien echter bepaalde informatie toch onvolledig, gedateerd of onjuist blijkt, wordt elke aansprakelijkheid voor schade van welke vorm ook die voorvloeit uit het gebruik van de aangeboden informatie afgewezen.

De Orde van Belgische Landmeters-Experten vzw draagt evenmin verantwoordelijkheid voor de informatie op de aangeboden links met externe sites. Door uw bezoek aan de website wordt bovenstaande verklaring integraal aanvaard. Indien u opmerkingen of vragen heeft met betrekking tot de website kunt u contact opnemen met de website-beheerder.

Met het invullen en versturen van een formulier op deze website, of het verzenden van een e-mail geeft u de Orde van Belgische Landmeters-Experten vzw toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand met het oog op een geautomatiseerde verwerking ervan. U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw desbetreffende persoonsgegevens. U heeft het recht om u kosteloos te verzetten tegen verwerking van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet richten aan de Orde van Belgische Landmeters-Experten vzw via het contactformulier op deze website.

Belgische Unie van
Landmeters-Experten vzw
Tel.: 02/219.62.81
Huis van de Landmeter-Expert
Noordstraat 76, 1000 Brussel