Teleseminar

Teleseminar biedt een aantal evidente voordelen: het comfort en de tijdsbesparing doordat u zich niet hoeft te verplaatsen, het zelf kiezen van het tijdstip waarop het seminarie gevolgd wordt, dit thuis kunnen doen en slechts éénmaal betalen en al uw collega's op kantoor mee laten genieten van de opleiding.

Deze opleidingen zijn reeds beschikbaar en kunnen gevolgd worden in 2010 of 2011

Buurtwegen en waterwegen, Greet Deruyter en Daniël Van Damme (2u)
Tijdens deze twee uur durende uiteenzetting krijgt u een overzicht van de belangrijkste vragen met betrekking tot buurtwegen en waterlopen, zowel met betrekking tot het juridisch kader als praktische vragen.

Woningfiscaliteit anno 2010, Johan Brock (4u)
Deze opleiding is de ideale wegwijzer voor het dubbel gebruik van een woonhuis door een zelfstandige, een bedrijfsleider of een vennootschap en de perfecte gids bij de fiscale stimuli voor energiebesparing.

Woningfiscaliteit update 2010, Johan Brock (2u)
In deze opleiding worden de wijzingen van de afgelopen twee jaar in de woningfiscaliteit besproken. Met name de regeling voor aftrek enige en eigen woning werd geactualiseerd, alsook het hoofdstuk met betrekking tot vruchtgebruikconstructies. Nieuw is eveneens de groene fiscaliteit en bevat een volledig overzicht van de fiscale behandeling van energiebesparende investeringen.

Bestellen kan per telefoon op ons gratis telefoonnummer 0800/900.17, per e-mail info@teleseminar.be of per fax op 09/361.86.27

http://www.teleseminar.be

Belgische Orde van
Landmeters-Experten vzw
Tel.: 02/219.62.81
Huis van de Landmeter-Expert
Noordstraat 76, 1000 Brussel